XXL NUTRITION Multivit

MultiVit

Voor iedereen geldt dat een gebalanceerd voedingspatroon de basis biedt voor een gezonde en fitte levensstijl. Hierbij is het essentieel voldoende eiwitten, koolhydraten en vetten binnen te krijgen. Dit noemen we ook wel macronutriënten. Naast deze macronutriënten is er echter nog een belangrijke groep voedingsstoffen, namelijk de micronutriënten vitamines en mineralen. Een dagelijks gezonde basisvoeding voldoet vaak al om hier voldoende van binnen te krijgen, maar omdat de behoefte bij sporters een stuk hoger ligt kan een supplement uitkomst bieden. Daarom introduceert XXL Nutrition MultiVit: alle benodigde vitamines en mineralen hoog gedoseerd in één tablet. Het binnenkrijgen van voldoende micronutriënten was nog nooit zo gemakkelijk. Get fit again! (B12)

Kwalitatief hoogstaande ingrediënten in de meest optimale verhouding

Er zijn heel veel multivitaminen op de markt, waardoor het soms lastig is het onderscheid nog te kunnen maken. Met MultiVit van XXL Nutrition weet je echter zeker dat je goed zit. Deze tabletten bevatten maar liefst 10 verschillende vitaminen, zoals Vitamine A en zes soorten Vitamine B, en mineralen als calcium, ijzer, chroom en zink. Al deze vitaminen en mineralen zijn van de beste kwaliteit en zijn in hoog gedoseerde vorm toegevoegd, zodat MultiVit optimaal voldoet aan de behoeftes van sporters. Daarnaast draagt Vitamine C bij tot de normale werking van het immuunsysteem en helpt Vitamine E bij de bescherming van gezonde lichaamscellen.

Gebruik en dosering

Neem 1 tablet MultiVit per dag, indien mogelijk tijdens een maaltijd om zo een optimale opname te realiseren. De samenstelling per tablet is afgestemd op sporters en voldoet 100% aan de vitamine- en mineraalbehoefte. Bij zware lichamelijke inspanning kan eventueel verspreid over de dag maximaal tweemaal daags een tablet genomen worden.

Inhoud: 120 tabletten - 204 gram

Grootte Dosering: 1 tablet

Aantal Doseringen per verpakking: 120

Veelgestelde vragen

V) Waarom zijn veel vitaminen en mineralen in hogere hoeveelheid aanwezig dan de ADH?
A) De aanbevolen ADH voor vitaminen en mineralen zijn niet afgestemd op de hogere behoeftes van atleten en andere sporters. De samenstelling van MultiVit is dan ook speciaal afgestemd op de behoeftes van sporters.

Waarom is er weinig informatie beschikbaar over dit product?

Helaas mogen wij door de strenge EU-wetgeving maar beperkt informatie geven over supplementen. Alleen goedgekeurde claims die in de EU database staan, mogen vermeld worden. Resultaten uit wetenschappelijke onderzoeken die niet ter goedkeuring aan de EU zijn overlegd, mogen we daarom veelal niet delen.

Zijn er specifieke vragen over dit product, neem dan gerust contact op met onze klantenservice voor een persoonlijk advies.

Waarschuwing

De aanbevolen dagelijkse inname niet overschrijden. Op een droge en koele plaats bewaren. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl. Buiten bereik van kinderen houden.

Specificaties
SKU 9153
  • Sale producten
  1. -50% ADIDAS Adipower Hockey 20/21 Blauw
  2. -50% MIZUNO Impulse Core T-Shirt Blauw
  3. -50% ADIDAS Prime Tee
  • Nieuwe producten