Grays

Met keuze uit meer dan 600 hockeyartikelen vindt u op deze pagina precies waar u naar zoekt. Hockeymerken zoals Adidas, Brabo, Cyclone, Dita, Grays, The Indian Maharadja en Osaka staan klaar voor u! Lees meer

1 Item

per pagina
Aflopend sorteren
  1. GRAYS Kinetic 5 Dynabow

    SALE GRAYS Kinetic 5 Dynabow
    2300963
    Speciale prijs € 125,99 Normale prijs € 179,99

1 Item

per pagina
Aflopend sorteren

Een Grays hockeystick bestellen bij Sportpunt

Ben jij op zoek naar een nieuwe hockeystick van Grays? Dan ben je bij Sportpunt aan het juiste adres. Sportpunt heeft namelijk altijd een grote collectie Grays hockeysticks van de nieuwste collectie op voorraad.

Grays International Hockey

Grays is al vele jaren een hele grote speler op de hockeymarkt. Grays is een echt familiebedrijf dat werd opgericht in 1855. Grays hockeysticks worden gekenmerkt door innovaties op het gebied van power, controle en 3D-skills. Het gewicht van Grays hockeysticks ligt wat meer bij de haak van de stick waardoor de sticks zwaarder aanvoelen en meer power kunnen geven. Grays kent daardoor een grote groep trouwe klanten.

Momenteel kent de Grays drie verschillende type sticks: GX-sticks , GR-sticks en KN-sticks. Grays heeft naast hockeysticks o.a. ook een collectie handschoenen van uitmuntende pasvorm en kwaliteit.

Twijfel je over de aankoop van een Grays hockeystick? Bel of mail ons dan voor deskundig advies over de gehele Grays collectie. 

 

  • Sale producten
  • Nieuwe producten