Over ons

Sportpunt is begonnen uit passie voor sport en een gebrek aan het kunnen krijgen van de juiste sportartikelen in Deurne.

Sportpunt

Sportpunt is begonnen uit passie voor sport en een gebrek aan het kunnen krijgen van de juiste sportartikelen in Deurne. Op 22 augustus 2009 opende Sportpunt (toen nog onder de naam PLUGRO Sport & Fashion Deurne) haar deuren aan de Kerkstraat 24 in Deurne. Bijna tien jaar later is Sportpunt Deurne nog steeds op deze locatie gevestigd. De dagelijkse bedrijfsvoering in de beginperiode van 2009 tot en met 2013 lag in handen van Mary- en Sabine Jorissen en met hulp van de rest van de familie Jorissen werd in deze periode onze naam in Deurne en omstreken gevestigd.

Koerswijziging

Het jaar 2013 is het jaar waarin een grote verandering plaats vindt. De naam PLUGRO wordt vervangen door Sportpunt Deurne. Deze naam zorgde voor duidelijkheid in waar onze winkel voor stond en staat: SPORT. Wij willen dat iedereen zijn of haar sport optimaal kan beleven met sportmaterialen die hen daarbij ondersteunen. Het concept werd heroverwogen alsmede de collecties en sporten waarin Sportpunt haar klanten wil voorzien. Er wordt gekozen om de focus te verleggen naar Fitness, Running, Zwemmen, Voetbal en Hockey. Daarnaast komt er een duidelijke focus te liggen op de samenwerking met sportverenigingen in de regio Deurne en aangrenzende gemeenten. Op verenigingsgebied wordt het ontzorgen van de sportverenigingen een doel.

Uitbreiding incl. drukkerij

In juni 2015 krijgt Sportpunt een tweede vestiging in Someren. In het pand aan de Postelstraat 20 in Someren, waar sinds het eind van de vorige eeuw al een sportwinkel gevestigd is, wordt Sportpunt Someren geopend. Het concept ‘Sportpunt’ wordt hiermee verbreed om onze groeiende klantengroep een extra service te kunnen bieden. Door de start van Sportpunt Someren wordt ook de service naar sportverenigingen naar een nieuw niveau gebracht. In de winkel in Sportpunt Someren wordt een complete drukkerij ingericht. Hiermee kunnen we de alsmaar groeiende vraag naar sportkleding met bedrukking voor teams, sportverenigingen, sportscholen en bedrijven beter verwerken. De snelheid van leveren en de mogelijkheden met betrekking tot het bedrukken van sportkleding zijn sindsdien een unieke service in onze regio.

Sportpunt.nl

De explosieve groei van e-commerce in de retail en onze wens om ook buiten ons verzorgingsgebied actief te zijn met Sportpunt doet ons in 2016 besluiten om www.sportpunt.nl op te gaan zetten. Sportpunt.nl gaat in september 2017 online en tot op de dag van vandaag wordt er iedere dag gewerkt om onze online shop aan te laten sluiten op onze fysieke winkels. Om niet alleen de trouwe klanten in onze fysieke winkels onze passie voor sport over te brengen, gebruiken we onze socials om dit ook met de rest van de wereld te delen. Facebook en Instagram zien wij als een manier om duidelijk in beeld te brengen waar het bij ons om draait.

In de afgelopen tien jaar staat er maar één iemand centraal: jij. Ook de komende jaren blijven we ons (ook met jouw hulp) inzetten om onszelf en onze verkoopkanalen iedere dag een klein beetje te veranderen en te verbeteren.

Sabine Jorissen

-

Harry Jorissen

-

Mary Jorissen

-

Luc Jorissen

-

Riny van de Wallen

-

Etienne Rudolfs

-