1. De ideale scheenbeschermer voor jou!

  Waarschijnlijk het meest gebruikte accessoire op de voetbalvelden: de scheenbeschermer. Scheenbeschermers zijn er in vele vormen, maten en van verschillende merken, maar één ding hebben ze gemeen: als je het voetbalveld opstapt voor een wedstrijd zijn ze verplicht. Die verplichting is niet voor niets. Het beschermen van je onderbenen is in een contactsport als voetbal uitermate belangrijk en kan (ernstige) blessures voorkomen. Een beetje meer aandacht voor deze (ondergewaardeerde) accessoire kan daarom absoluut geen kwaad.

  Scheenbescherms zijn er in vele vormen, soorten en maten. De keuze die je uiteindelijk maakt voor een bepaalde scheenbeschermer kun je maken op basis van bijvoorbeeld je lichaamslengte, je positie op het veld, je speelstijl en natuurlijk je persoonlijke voorkeur.

  Bekijk hier alle scheenbeschermers.

  Welke soorten scheenbeschermers zijn er?

  De traditionele scheenbeschermer met vaste sok

  Lees meer
 2. BRAMBO: een bijzondere voetbal..

  BRAMBO: een bijzondere voetbal..

  BRAMBO ondersteunt de G-Sporters in Nederland. Hoe ze dit doen kun je lezen in deze blog.

  Lees meer
 3. Een raspaardje: De Wave Rider 23

  Een raspaardje: De Wave Rider 23

  Een iconische hardloopschoen in een nieuw en verbeterd jasje. In deze blog lees je waarom de nieuwe Mizuno Wave Rider 23 zoveel liefhebbers heeft! 

  Lees meer
 4. Verwen je voeten met FitFlop

  Verwen je voeten met FitFlop

  Het grote nadeel van FitFlop? Als je een paar hebt, wil je nooit meer iets anders! In deze blog vertellen wij het geheim achter het succes van de 'FitFlops'.

  Lees meer
 5. FitFlop: van idee naar wereldmerk

  FitFlop: van idee naar wereldmerk

  Een mens zet in zijn leven gemiddeld 220 miljoen stappen! In deze blog vertellen wij het verhaal achter het merk dat wereldwijd inmiddels meer dan 30 miljoen paar verkocht heeft; FitFlop

  Lees meer
 6. Alleskunner van Adidas: de LX24

  Alleskunner van Adidas: de LX24

  Scoren, dribbelen, passen; de LX24 van Adidas geeft je vleugels op het hockeyveld. Alles wat je moet weten over de vernieuwde LX24-serie voor het seizoen 20/21 lees je in deze blog.

  Lees meer
 • Sale producten
 1. -50% ADIDAS Essential Lin. Slim Tank Top
 2. -49% ADIDAS CB Wood 18/19 Oranje/Blauw Jr
 3. -30% ADIDAS Adipower Hockey 20/21 Blauw
 • Nieuwe producten
 1. NEW ADIDAS D2M INC T
 2. NEW DERBYSTAR Classic TT Light 1-Vlaks