De PSG trainingscollectie waar Neymar en Mbappé in gaan trainen

 

De knock-out fase van de Champions League is gestart en volgens goed gebruik wordt er in deze periode ook een nieuwe trainingslijn voor Paris Saint-Germain geïntroduceerd.  

Speciaal voor de Champions League introduceert Nike twee maal per jaar een nieuwe trainingslijn van PSG waarbij de Swoosh vervangen is door het logo van Air Jordan. Zoals vaker te zien is bij de trainingskleding van PSG staat de kleur roze centraal. Dit maal in combinatie met de kleur lichtgrijs voor de bovenkleding en de kleur zwart voor de onderkleding. De kleurencombinatie in fris en tijdloos. 

De body van de Strike Drill Top komt in de lichtgrijze kleur met op borsthoogte het sponsorlogo van sponsor Accor Live Limitless. Op het hart is het logo van PSG in de kleuren zwart en roze terug te vinden met boven het clublogo het logo van Air Jordan. De mouwen zijn fluoriserend roze met onderaan de linkermouw het woord ‘PARIS’ als verwijzing naar de stad waarin PSG haar thuis wedstrijden speelt. De mouwen zijn aan het uiteinde voorzien van een thumb loop om het gestroomlijnde gevoel van de top te perfectioneren. 

De Dry Strike broek is uitgevoerd in de kleur zwart met fluoriderend roze accenten net onder steekzakken van de broek. Op de rechterpijp van de broek is het logo van Paris aangebracht met daarboven het logo van Air Jordan. Onder aan de linker broekspijp is zoals bij de Strike Drill Top het woord ‘PARIS’ nogmaals aangebracht, maar dan in roze letters. De steekzakken zijn voorzien van ritsen en de tailleband is voorzien van een aanrijgkoord om de fit van de broek te optimaliseren.